Cor et Anima - Illustratie Cor et Anima

Voorwaarden

Afzeggen
Wil je een afspraak verzetten of annuleren, dan kan dat kosteloos 24 uur van tevoren. Daarna moet ik je helaas honderd procent kosten in rekening brengen. Zie verder Algemene Voorwaarden (pdf).

Tot een maand voor het begin van de workshop kun je tegen € 10,- administratiekosten je aanmelding ongedaan maken. Tot twee weken van te voren betaal je de helft van het totaalbedrag. Daarna moet ik je helaas het totale bedrag in rekening brengen. Zie verder de Aanmeldingsvoorwaarden Workshop en Training (pdf).

Vergoeding
Bij de meeste zorgverzekeraars wordt mijn behandeling gedeeltelijk vergoed als je een aanvullende verzekering hebt voor de complementaire zorg. Voor meer informatie zie de website van de beroepsvereniging Naar de website van de NVPA.

Lidmaatschappen en registraties
De afgelopen jaren ben ik opgeleid tot psychosociaal therapeut. Ik ben gecertificeerd NLP master practitioner en aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix Opleidingen. Ik ben geregistreerd als psychosociaal therapeute bij de RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg) en lid van de NVPA (beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten).

logo beroepsvereniging NVPAlogo Deelnemer Ethische Codelogo RBCZ

(Relatie)therapie en persoonlijke ontwikkeling in contact van mens tot mens