Ich arbeite auch auf Deutsch.
I work in English, too.

Open workshop Zelfontmoetingen

Wil je jezelf beter leren kennen? Je verwondingen uit je kindheid helen? Gezondere relaties onderhouden? Onderzoek via de kracht van menselijke resonantie de (onbewuste) patronen die je hebt ontwikkeld en kom zo een stapje dichter bij jezelf.

De workshop is bedoeld voor mensen die óf zelf een intentie/ verlangen willen uitwerken volgens de opstellingenmethode op basis van de theorie van Franz Ruppert óf getuige en resonantiepersoon willen zijn. Het individuele werk en het groepswerk met deze methode hebben naar onze ervaring beide een eigen kwaliteit en aanvullende werking. Ook getuige zijn van het proces van een ander of resoneren met een deel van een ander is een intieme en bijzondere gebeurtenis en onze persoonlijke ervaring is dat je van beiden ook altijd heel veel over jezelf leer. Wij willen een veilige ruimte in een groep met mensen bieden om dit mogelijk te maken. De opzet is dat 4 tot maximaal 6 mensen de gelegenheid hebben een eigen intentie uit te werken en wij als groep getuige zijn van deze processen.

Je kunt je opgeven voor een dag of eerst kennismaken tijdens een van de open avonden.

Deze workshop wordt samen verzorgd door Valeria Lamers van Cor et Anima en Aart Harder van Harder en Verder, hart voor Perspectief. Wij zijn beiden beschikbaar als procesbegeleider.

Interesse? Laat het weten via info@harderenverder.nl of valeria@coretanima.com of via het contactformulier op beide internetsites www.coretanima.com of www.harderenverder.nl. Hier vind je ook verdere informatie over de methode en begeleiders. 

Graag tot dan.

Voor data en tarieven, ga naar de de AGENDA.

Voor een leven na trauma, angst en onmacht