Ich arbeite auch auf Deutsch.
I work in English, too.

Open zaterdag en ZELFONTMOETINGSDAGEN Zelfontmoetingen

Wil je jezelf beter leren kennen? Je verwondingen uit je kindheid helen? Gezondere relaties onderhouden? Onderzoek via de kracht van menselijke resonantie de (onbewuste) patronen die je hebt ontwikkeld en kom zo een stapje dichter bij jezelf.

De workshop is bedoeld voor mensen die óf zelf een intentie/ verlangen willen uitwerken volgens de intentiemethode op basis van de theorie van Franz Ruppert óf getuige en resonantiepersoon willen zijn. Het individuele werk en het groepswerk met deze methode hebben naar onze ervaring beide een eigen kwaliteit en aanvullende werking. Ook getuige zijn van het proces van een ander of resoneren met een deel van een ander is een intieme en bijzondere gebeurtenis en onze persoonlijke ervaring is dat je van beiden ook altijd heel veel over jezelf leert. Wij willen een veilige ruimte in een groep met mensen bieden om dit mogelijk te maken. Er is eerst een korte inleiding in theorie en werkwijze van IoPT en daarna hebben  2 mensen de gelegenheid zichzelf te ontmoeten via de intentiemethode. Deze open groepssessies zijn  een mooie gelegenheid kennis te maken met IoPT.

Eens in de twee maanden plannen wij een open zaterdagochtend in die live plaatsvindt in mijn praktijk.

Wil je regelmatiger werken kun je inschrijven voor het verdiepend traject wat live plaatsvindt in mijn praktijk.

ZELFONTMOETINGSDAGEN
Een keer per kwartaal  is er een dag voor mensen die al bekend zijn met de werkwijze. Er is ruimte voor 4 processen, die via loting bepaalt worden mocht er meer belangstelling zijn. Een terugkomdag voor mensen die al eerder deelnemer in een van de verdiepend trajectgroepen waren maar ook voor mensen die elders ervaring hebben opgedaan met IoPT en hun horizon naar binnen en naar buiten willen verbreden.

Deze workshops worden samen verzorgd door Valeria Lamers van Cor et Anima en Aart Harder van Harder en Verder, hart voor Perspectief. Wij zijn beiden beschikbaar als procesbegeleider.

Interesse? Laat het weten via info@harderenverder.nl of valeria@coretanima.com of via het contactformulier op beide internetsites www.coretanima.com of www.harderenverder.nl. Hier vind je ook verdere informatie over de methode en begeleiders. 

Graag tot dan.

Voor data en tarieven, ga naar de de AGENDA.

Voor een leven na trauma, angst en onmacht