Ich arbeite auch auf Deutsch.
I work in English, too.
Cor et Anima - Illustratie Kijken in de spiegel

Workshop

Naast individuele- en groepsbegeleiding geef ik op verzoek de volgende workshops:

In je kracht als dochter
Word je bewust van je dochter-zijn. Wat was jouw plek in het gezin? Hoe verliep de hechting met je ouders? Kijk naar je gemis en verlangen. Welke taken heb je als kind op je genomen, terwijl ze niet bij jou horen? Een dag van terugkijken, herkennen en erkennen.

In je kracht als vrouw
In de veilige bedding van een vrouwengroep onderzoek je in In je kracht als vrouw (voorheen Doorgaande vrouwengroep) de patronen die jou belemmeren. Je ontdekt hoe je nieuwe keuzes kunt maken zodat je werkelijk je eigen kracht ervaart. In contact met jezelf en de ander.

Je kind als spiegel
In deze cursus voor ouders leer je de onbewuste patronen in je gezin te herkennen.  Wat is de invloed van de ouders, familie, school, cultuur? Hoe doorbreek je (opvoed)patronen die soms van generatie op generatie zijn doorgegeven? Hoe geef je je kinderen meer ruimte om zichzelf te ontdekken?

Je partner als spiegel
In deze cursus kijk je naar de dynamiek in jullie relatie en hoe deze gekleurd is door je systeem van herkomst (gezin, familie, religie). Wat zie je in de spiegel die je partner je voorhoudt en wat kun je hiervan leren?

Plek in je werk
In deze werkshop onderzoek je in een kleine groep welke plek jij inneemt op je werk en waarin deze lijkt op de positie die je innam als kind in het gezin, de familie, op school. Hoe pak je de dingen nú aan, en hoe deed je dat vroeger? Is hierin een patroon te herkennen en hoe kun je dit doorbreken?

Interesse?
Voor vragen of om direct een afspraak te maken kun je me bellen (06 537 02 343) of schrijven.

Voor een leven na trauma, angst en onmacht